حجت الاسلام سید جلال رضوی مهر، مشاور مدیر حوزه های علمیه در امور موقوفات حوزوی، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه با اشاره به اهمیت وقف از دیدگاه اسلام، ابراز داشت: وقف، برگی زرین در اقتصاد مقاومتی است که میتواند توسعه، پیشرفت و سر بلندی نظام اسلامی را به ارمغان آورد.
وی درباره تأثیر موقافات در پیشبرد اهداف حوزه ها ی علمیه، افزود: افتخار حوزه های علمیه، استقلال مالی از دولت ها است که در این مورد امام راحل، رهبر معظم انقلاب و مراجع بزرگوار تقلید اتفاق نظر دارند و بر همین اساس، مسئولان حوزه انتظار دارند موقوفات حوزوی در جای خود مصرف شده و حق و حقوق این موقوفات شرعا رعایت گردد.
مشاور رئیس سازمان اوقاف و امورخیریه ادامه داد: تشکیل کمیته های موقوفات حوزوی با حضور مدیران حوزوی، مدیران ارشد اوقاف استان ها و نمایندگانی از سازمان های مرتبط، وضعیت و ظرفیت قابل اعتمادی را برای بررسی و ایجاد موقوفات حوزوی به وجود آورده است.
حجت الاسلام رضوی مهر، توجه خیرین به وقف را نشانه ایمان دانسته و ابراز داشت: وقف و ایجاد آن در حوزه های علمیه از آثار ایمان است که فرد تدبیرگر و خردمحور و دوستدار اهل بیت(ع) با پیروی از شارع مقدس اموال خود را برای نشر معارف قرآن و اهل بیت(ع) مصرف کند.
وی خاطر نشان کرد: واقفانی که قسمتی ار دارایی خود را برای حوزه وقف می کنند، در سیر تحصیلی، تبلیغی و تعالی طلابی که در زمینه نشر معارف اهل بیت(ع) فعالیت می کنند، شریک هستند.
عضو مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه یادآور شد: مراجع عظام تقلید نزدیکترین افراد به لحاظ اخلاق و رفتار به ائمه(ع) هستند و باید تدبیری درست برای بهره برداری از موقوفات طبق نظر مراجع اندیشیده و اتخاذ گردد.
مشاور مدیر حوزه های علمیه در امور موقوفات حوزوی با تاکید بر لزوم احیای موقوفات حوزوی، یادآور شد: یکی از برنامه های مؤثر سازمان اوقاف و امور خیریه در زمینه احیا، حفظ و نگهداری موقوفات حوزوی، برگزاری سلسله نشست های راهبردی است.
حجت الاسلام رضوی مهر در پایان خاطر نشان کرد: در همایش نقش حوزه در توسعه وقف که آذرماه 92برگزارشد، تفاهم نامه ای بین حوزه های علمیه و سازمان اوقاف و امور خیریه منعقد شد که امید است مفاد این تفاهم نامه به تصویب کارگروه های مربوطه برسد و شاهد شکوفایی هر چه بهتر این مسئله در کشور باشیم.